Onsdag.

Sådärja, nu var min födelsedag över!
Fick mig ett par snygga örhängen och ett halsband av Birgit och Helge =) Fick 4st glas till min lilla samling av pappa, sen fick jag lunch å middag av Emmily på Café Koppen =)
Imorgon kommer mamma hem så då får jag även en present av henne, vilket jag redan vet vad det är :) pengar!! :D sen skulle jag få något av Amanda också =)

Sitter iallafall just nu och gör ingenting, har lite små problem just nu med lite av varje, och när jag har mina små problem blir jag oftast väldigt känslig för små saker. Satt mig och kollade runt lite på bloggar och apberget å lite av varje och läser gamle inlägg från ett par månader tillbaka, och nu sitter man här med tårar i ögonen.. Känner mig som en idiot, hur fan kan man vara så blind som jag var, jag mår så dåligt över det så det är inte sant.. Jag är glad att det löst sig iallafall.. Men ändå.. Jag har varit en idiot, först nu börjar allt klarna upp för mig.

Imorgon blir det iallafall packning å sånt inför Yran!

Puss! <3



//Malin


Måndag/Tisdag.

Sitter i Hoting nu..
Tråkar som fan.. Inte kul alls.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på :P kanske gå och lägga mig snart :P
Idag/Imorgon (men klockan är ju över tolv så de blir ju idag:P) fyller jag år=) hihi Ska ner på Café Koppen å fika med Emmily när jag vaknar =)

Har varit i Holmsund hos Christian i helgen i alla fall =) Helt Underbart! =)
Tack för en underbar helg Christian! =) hihi

Så jag får väll skriva mer när jag har något att skriva om =)

<3

//Malin


Söndag.

Sitter just nu och gör ingenting.
Är i Holmsund, hos Christian och imorgon åker jag hem till Hoting igen. :(
Ska få en liten kissekatt i slutet av Augusti =)
På tisdag fyller jag år!! hihi
Till Helgen blire Yran med Jessica.
Nu i helgen har jag bara varit här i Holmsund iaf. Gjort lite av varje=) hihi
Har inte så mycket mer att skriva just för tillfället :P
Jag känner mig otroligt glad! <3
//Malin

Onsdag.

Sitter och gör ingenting för tillfället.
Imorgon blire fan i mig till å ta å skärpa sig på matfronten :P Har lyxat med mat från Café Koppen sen jag kom hem från Holland tror jag xP Men nu får jag ta å bättra mig helt klart! Mindre och bättre mat! Kanske fortfarande lite Cola lite då å då, men annars så ska de fan i mig bli bättring här! Nu fan i mig!

Har som sagt varit med Emmily nere på Café Koppen idag, sen även ikväll har jag varit med Emmily. Vi satt å kolla när Johan, Erik och Hampus satt på Chat Roulette :P Fy fan så kul haha!! Nog för att ungefär 70% av det man möter på Chat Roulette är kukar, 15% Snuskgubbar sen 15% någorlunda normala. Men Brorsan såg verkligen ut som en jävla snuskgubbe han också! Björnfittan å minimala Solglasögon plus en läskigt äcklig min! Ne fy fan :P

Men men! Nu blire till å sitta här ett litet tag å halvtråka, sen Bär det väll av till sängen lite senare :P hihi



:)

//Malin

Tisdag.

Sitter just nu vid brorsans dator och gör typ ingenting.
Hade tänkt gymma i måndags men de blev inte av för jag kom inte in på gymmet, sen idag har jag varit lite småhängig på grund av förkylningen så de blev inge idag heller, får se om jag kanske tar de imorgon istället då :P

Har iallafall klippt mig idag! Va ner till Cicci å klippte mig. Blev supernöjd! =)
Så här blev de :


Imorgon när jag vaknar ska jag först fixa i ordning mig lite, sen går jag ner på Café Koppen och äter frukost :P hihi

Sen vad som händer mer imorgon vet jag verkligen inte.. Men nånting ska jag väll kunna hitta på :P hehe

Nee nu har jag verkligen inte mer att skriva för tillfället. Bilder från Holland kommer väll nån annan dag.

//Malin


Seg!

De här med att skriva mer och allt de där gick väll inte så bra som jag hade hoppats på, men det beror på att jag just nu sitter i Weesp, Holland, hos Nigel, så att skriva har tyvärr inte varit det lättaste för mig :P Men jag tänkte att jag kan ju iallafall skriva ett litet inlägg nu.

Jag är som sagt i Holland och har varit här sen i torsdags. Har väll ändå hunnit med en hel del tycker jag. Träffat en massa folk, shoppat å grejja. Men jag måste säga att det iallafall är riktigt trevligt här, förutom all den jävla holländskan men men, det får jag väll överleva :P

Jag lär väll lägga upp bilder och så när jag kommer hem till Hoting igen :)

//Malin

RSS 2.0