Tisdag.

Snacka om att jag varit inaktiv på bloggen.
Har inte alls gjort mycket den här veckan nu när jag inte skrivit något, bara tagit det lugnt. Känner mig lite bättre, förkylningen börjar helt klart försvinna. Skönt! Men men, jag måste fortfarande ta det lugnt så det inte tar omtag igen.

Till helgen ska jag hem till Hoting och hjälpa till på Old Cars Meeting. Ska sno med mig mat från mamma också :P Ska rensa hennes frys!! :D Helt klart :P

Nee nu ska jag lägga mig i sängen och titta på lite Las Vegas! =)

//Malin

Onsdag.

Nu har jag städat hela lägenheten!! Känner mig riktigt duktig! Nu ska jag fixa håret och sminka mig lite snabbt sen gå på affärn och möta Christian efter det =) Får se om han blir glad över att jag städat upp här!=) Får väll hoppas på det =)
//Malin

God Natt!

Nu blire sängen för min del, har sovit typ hela dagen, ne men klev upp vid typ 7 i morse, sen sov jag mellan 12 och 2, sen vid 4 tiden somnade jag igen och vaknade upp vid 7.. och Börjar bli trött igen.. Kanske kan vara förkylningen som gör mig såhär hängig.. =( Inte kul iallafall. Men natti natt, nu ska jag lägga mig i sängen och se nått avsnitt av Las Vegas =)

Puss!

//Malin

Måndag.

Jag är slö nå jävulst, huvudvärk, ont i halsen, hosta... Jag vill bara döö... Inte kul alls! Har inte mycket att skriva för tillfället heller, ska väll bara ta det lugnt, lägga mig och se på nå film eller serie eller nått...

God Natt!

//Malin

Lördag.

Jahaja, sitter just nu och gör ingenting.
Igår var jag, Christian, Johan och Johannes iväg å grillade, det var läskigt som fan, två gigantiska spindlar. Men vi satt kvar där i typ en timme iallafall. Det var helt okej, fast det kändes verkligen som att nånting kröp på en hela tiden.

Jag ska alldeles strax gå och ställa mig och laga mat, idag blir det Kycklingwok och nudlar!! Gott!

Skriver mer senare!=)

//Malin

God Morgon!

Hann inte lägga upp gårdagens middag igår eftersom att datorerna var upptagna hela kvällen, så jag tänkte jag kunde lägga upp det nu istället =)
Jag gjorde iallafall, Lövbiff med wok och pommes! och jag använde mig av:
-Lövbiff
-Grönsakswok
-Pommes
-Creme Bonjour Grekisk Vitlök
Gjorde även en sallad till det med:
-Tomat
-Gurka
-Purjolök
-Fetaost
Skärde upp lövbiffen i strimlor och stekte den, kryddade med grillkrydda, svartpeppar och salt.
Blandade i Grönsakswoken i det.
Pommes i ugnen.
När grönsakerna var genomstekta blandade jag i Creme Bonjour Grekisk Vitlök.
Klart!
Sen en liten bild på Christian och Eskil också! =)
//Malin

Mat!

Nu ska jag ställa mig i köket och laga en riktig gomiddag!! =)
Det blir Lövbiff med wok och pommes! Tar nån bild ;P

//Malin

God Morgon!

Igårkväll kom min lillebror hit =) har inte hunnit göra så mycket dock eftersom att han var här vid typ tio på kvällen, men de första jag gjorde var att bjuda honom på en liten middag/kvällsfika eftersom att han tydligen inte hade ätit på hela dagen.
Har nyss varit på en liten promenad med Eskil, det blev inte lika lång promenad som igår men en promenad iallafall! =)
Nu ska jag diska å greja här i lägenheten!
//Malin

Onsdag.

Jahaja, sitter just nu och gör ingenting, har precis hjälpt Emmily med att fixa till en header till hennes blogg, så där blev den =)


Så nu ska man väll kanske kila iväg in i köket och se vad man ska göra för gott till middag idag =) hihi
Jag skriver väll senare =)

//Malin

God Morgon!

Jag har varit riktigt duktig nu på morgonen! Jag har varit ut på en riktigt långpromenad med Eskil. Var ute och gick i typ 50 minuter och det känns så otroligt skönt. Det här måste göras varje dag helt klart! Jag skriver mer senare! Idag kommer lillebror hit!! =)

//Malin

Trött!

Trött å slö som fan idag, har inte gjort mycket alls, varit ute på en prommis med Eskil, sen bara suttit å degat typ.. Har inte mycket att skriva om heller så istället kommer det ett litet youtube-klipp..



AWESOME!!

//Malin

God Morgon!

Snacka om uppe med tuppen! Har varit vaken sen typ halv fem nån gång.. vaknade upp å fick världens jävla hostattack så då gick de fan inte att somna om heller. Sitter just nu och funderar på vad man ska göra idag.. eller vad man ska göra nu på förmiddagen iallafall, medans Christian är på jobbet. Ska nog städa upp en massa. Diska å greja, så när han kommer hem är det som ett nytt ställe ;) hihi
Dagens frukost har än så länge blivit två koppar honungsvatten och två glas med olika vitaminer. Allt för att man ska piggna till nån gång.
Nee undra om man ska börja städa undan då, sen när jag är klar blir det helt klart duschen, sen har nog Christian slutat jobba så då går jag väll å möter han =)
//Malin

Natti natt.

Nu ska jag och Christian lägga oss i sängen och se på en film =)
Sen blire natta för oss, Christian jobbar imorgon, och jag lär väll säkert kliva upp samtidigt och gå en liten prommis med Eskil då, sen brukar jag inte lyckas somna om heller, så jag får väll se vad jag ska göra då =)

Men men, jag skriver mer imorgon, God Natt allihopa! =)



Christian å Eskil ligger å myser i soffan =)

//Malin

Middag.

Dagens middag blev ett jäkla experiment, men gott nå jävulst. Blev pasta till middag idag också, det kan bero på att jag är typ tokig i pasta men ;P

Jag använde mig iallafall av:
-Glutenfri pasta
-Köttfärs
-Champinjoner
-Creme Fraiche
-Körsbärstomater
-Gurka

Blev nått liknande gårdagens middag, men samtidigt inte.
Kokade pasta. Sen stekte jag hackade champinjoner och köttfärs och kryddade det med salt, svartpeppar, allround och paprikakrydda, sen blandade jag i creme fraiche i det.
Tomater och Gurka på sidan om. Blev riktigt gott! =)






//Malin

Billionaire



//Malin

Frukost!

Jaa, för Christians del är det iallafall frukost, även fast klockan är över två, men men.
Jag ställde mig iallafall och gjorde kräm nyss och kom med frukost på sängen till Christian, dock är han jävligt svårväckt..

Jag gjorde en bärkräm, det jag använde mig av var:

- 4dl vatten
- 2dl outspädd jordgubbssaft
- 250g Trädgårdsbär
- 3msk Potatismjöl

Hur lätt som helst att göra kräm egentligen, koka upp vatten, saft och bär.
Blanda potatismjöl med lite kallt vatten.
När vattnet, saften och bären kokat upp, ta av kastrullen från plattan och rör ner potatismjölsblandningen i en fin stråle ner i blandningen.
Ställ kastrullen på plattan igen och ta b ort den från plattan så fort du ser en första bubbla. Det ska inte kokas.

Så lätt är det!





//Malin

Bloglovin!

-------> Följ min blogg med bloglovin <--------

Har inte fått till länkfärgen sen senaste designändringen :P

//Malin

God Morgon!

Vaknade upp för ungefär en timme sen p.g.a. den här jävla förkylningen.. hostar som en tok, speciellt när jag vaknar på morgonen och senare på kvällarna, under dagarna går det typ hur bra som helst. Tror jag ska leva på honungsvatten idag så att jag får bort den här förkylningen nån jävla gång! Har iallafall inte hunnit med allt för mycket än så länge, fått i mig lite vitamintabletter, Alvedon och hostmedicin för att känna mig lite piggare iallafall.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir väll mest till å sitta inne tror jag, och fint väder är det inte heller så det kanske faktiskt kan va en bra idé. Är ju som sagt hos Christian för tillfället, har varit här sen i måndags och jag lär va här ett bra tag till, det är så skönt att va här å slippa den lilla skvallerbyn ett tag ;P

Nu ska jag försöka hitta på något att göra =) Kanske pussa lite på Christian som fortfarande ligger och sover här bredvid mig ;)



//Malin

Middag.

Har blivit lite bättre på att fota nu !!
Har till och med en bild på middagen från idag, så tänkte visa vad jag gjorde för gott! =)

Det jag använde:
-Glutenfri Pasta
-Champinjoner
-Bacon
-Creme Bonjour Vitlök
-Gurka
-Körsbärstomater

Jag skärde upp champinjoner i små bitar och steka det, sen stekte jag på bacon också.
Pastan kokade jag självklart och när den var färdig blandade jag den med Creme Bonjour.
Skärde upp Gurka och Tomater och la på sidan om.



Blev riktigt gott! Kommer helt klart göras fler gånger!! =)

//Malin

Lördag.

Lite bildspamm idag!

Först en liten bild från gårdagens middag som blev Kinabuffé inne i stan. Det var typ hur gott som helst!




En söt bild på lill Eskil =) hihi



Christian är Geek!! ;)






Malin goes Happymode!

//Malin

Fredag.

Usch å fy!
Har en jävla förkylning... ska på vårdcentralen klockan 1 för att troligen få pencilin mot öroninflammation.. kul. Hostar som nån jävla gris å just nu sitter jag här med hur ont i öronen som helst, de vill ju fan i mig inte ge sig heller. Hade jag inte varit så täppt i näsan så hade jag försökt få bort inflammationen i öronen själv, men nu går inte det..
Om typ 1½ timme hade jag tänkt gå och möta upp Christian som är på jobbet för tillfället, ikväll ska vi åka in till stan å käka kinabuffé, mums! =) Jag skiter fullständigt i hur sjuk jag är, jag ska ha kinabuffé ikväll! :P hihi
Nu ska jag ta å hoppa in i duschen så jag känner mig lite fräschare än vad jag gör just nu.
Jag är så glad :] <3

//Malin

Torsdag.

Sitter och gör ingenting just nu, ska snart gå iväg och möta upp Christian som är på jobbet för tillfället. Medans han har varit på jobbet så har jag hunnit diska å plockat undan lite, duschat, fixat håret å sminka mig, så nu är man som redo för att gå. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men hoppas på att de bli nå annat än att sitta inne :P
Nu ska jag springa iväg!
//Malin

Onsdag.

Sitter just nu i soffan å kollar lite allt möjligt på datorn bara, har nyss äte middag, tacos!! Gott=) hihi
Inge fint väder ute idag =( regnar som fan, har regnat hela dagen, så de blir bara till å sitta inne idag antar jag. Är ju som sagt i Holmsund, ska försöka lägga in nå bilder senare i veckan. När jag har några ;P hihi Meeeeen nu ska jag hitta på nå annat ;P hehe

Puss!!! <3

//Malin

Tisdag.

Har till och med hunnit gå över till Tisdag nu, fast för mig är det väll fortfarande Måndag :P
Sitter iallafall i Holmsund nu, hos Christian =) Är så skönt att slippa va i Hoting!! =)
Gör inte så mycke just nu iallafall, tänkte jag kunde skriva ett snabbt litet inlägg här..
Har inte allt för mycke att säga dock :P
Här kommer nå bilder från yran:
Jag å Jessica
Jessica
Jag
-----------------------------------------------------------------------------
Gammal bild, men såå söt :] hihi
//Malin

Söndag.

Sitter just nu i Hoting, har varit på Yran med Jessica i helgen. Kul!
Satt på korgstråket, kolla på lite artister å greja.
Imorgonbitti ska jag gå på Arbetsförmedlingen, sen bär det av till Umeå så fort jag är klar med det. Blir väll antagligen på kvällen, men men..

Vill ifrån Hoting, har varit här i typ 5-6 timmar och är redan less som fan.. Inte kul!!
Ska bli så skönt att få åka härifrån! Slippa byn ett tag! Nog för att jag inte varit här på typ hela sommaren, men är endå less :P

Jag saknar dig, Puss<3

//Malin

RSS 2.0