Måndag.

Ligger i sängen och tråkar, börjar första lektionen om ungefär en timme, sen slutar jag klockan två, det är en sån här dag man egentligen bara känner för att ligga i sängen och dega, eftersom att man ändå inte har särskilt mycket att göra. Ska väll kanske gå på affärn eller nått efter skolan, om jag kanske inte ska kolla lite om svenskan med erica först. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra..

Nee nu blire nå annat!

//Malin

Lördag.

Sitter på skolan och tråkar, funderar på att färga håret nu, så att jag har nånting att göra :P eller jag kanske borde gå upp på rummet och göra lite läxor! Men jag känner verkligen inte för att göra det :P

Va ute med Sara och Julia igår, fick lite vin av ehm nån :P Har inte druckit på ett tag och smart som jag var så halsade jag i mig typ en flaska vin, lite vitt å lite rött, och de slog på rätt så hårt. Men gott vare :P haha

Nee nu ska jag ta å göra nå annat! =)



//Malin

Torsdag.

Jahaja, inte mycket att säga,
har haft världens slödag idag, typ inte gjort nånting.
Sitter just nu nere i datasalen och tråkar som fan :P hihi
Ska väll snart ta å gå upp på rummet och läsa lite papper inför morgondagens nationellaprov i svenska, känner mig inte peppad för fem öre, men de måste ju göras så de är väll bara å se till att man verkligen vet vad man ska göra då!
Nu är det inte länge kvar av skolan, bara 7 veckor! Ska bli så skönt att sluta, men då blire in i verkliga livet istället, men först kommer jag ta mig lite lov! Ska ju som sagt till pappa och hälsa på i 2½ vecka sen direkt efter det far jag till Holland i 2 veckor till Nigel! Ska bli så otroligt underbart!

Nee undra om man kanske ska ta sig i kragen i helgen å göra klart lite rester.. Skulle verkligen behövas! Har ju politikdelen i Samhällskunskap kvar att göra. Måste kolla med Mattias i morgon om jag kanske kan få lite hjälp med det, så att det går lättare. Annars kommer jag aldrig få det gjort, sen måste jag ha lite hjälp med matteprovet som ska göras också, så att jag får bort det. Vad är det mer jag har att göra? Joo, personligt brev och nå frågor att svara på i svenskan också, sen ska man väll vara i princip klar med allt. Måste verkligen sätta mig ner och göra det! Få se nu:

-Samhälls, politik
-Svenska, personligt brev
-Svenska, Frågor
-Matematik, Prov

Ska kolla med lärarna om det är något mer. Hoppas inte det! :P



Nee nu ska jag hitta på något annat ett tag =) hihi



//Malin

Tisdag.

Idag har man inte gjort allt för mycket, har varit med amanda typ hela dan, skrattade så jag började grina, gick på affärn två gånger, satt å drack te å åt hallon, vi fetade även i oss en hel tårta xP haha men kul hare vare :P



Nu blire lite wow ett tag för mig!

//Malin

!!


Lördag.

Har skola idag, eller ja skola och skola,det är tre elever här för att kolla på skolan och få se lite hur vi jobbar m.m. Vi har lekt lite lekar och gjort lite buketter, och nu har några av oss fått rast, så jag ligger inne på rummet och degar ett tag ;P Somnade inte förrän runt 5 nån gång inatt, och Lena hade tydligen varit och knackat på min dörr i morse också, men det har jag då inte märkt av. Men jag vaknade av alarmet iallafall som tur va.
Hoppas det inte är allt för mycket kvar av dagen nu, för jag har en riktigt eländig huvudvärk som inte vill gå bort, och jag kan inte ta nå mer alvedon heller förrän om typ en timme. Men men jag ska nog klara mig.
Ikväll blire nog bara till å vara här på skolan å ta det lugnt, det lär ju bli så att jag kommer sitta nere i datasalen och nörda mig lite. Hihi

Nee undra om jag kanske ska ta å se om de skulle kunna finnas något att hitta på nu då. Kanske skriver något senare idag, man vet aldrig!



//Malin

God Natt!

Har precis kommit hem efter en kväll med Elena på stan. Nu blire sängen för min del!

Natti Natt!

//Malin

!

Måste ju lägga upp en bild på mitt lilla mästerverk jag gjort idag xP


Hihi blev lite bred men annars är jag helt nöjd faktiskt ;)

Å just ja! Har ju som börjat planera lite inför sommaren också!

Troligen blir de väll nått sånt här:
10 Juni - STUDENTEN!!
13 Juni - Åka ner till pappsen!
1 Juli - Stockholm i två sec
1 Juli - Holland!
15 Juli - Hem igen.
27 Juli - 19år!

Mer än så vet jag inte riktigt, måste bestämma mig vart jag ska flytta när jag slutat också.. troligen så blir det ju antingen till mamma eller till pappa innan jag har jobb och pengar att överleva själv.



Gulleplutt!! My little love<3

//Malin

Kväll.

Sitter just nu inne på rummet och hade väll strax tänkt å pallra mig i säng.
Spammar sönder min farm på facebook för tillfället också :P hihi

Och jag har verkligen inte mer än såhär att skriva för tillfället ;P



//Malin

Söndag.

Sitter inne på rummet just nu och väntar på att Amanda ska bli klar så att vi kan gå ut å gå. Har bestämt mig för att förbättra lite saker med mig själv!

Nämligen
  • Sluta röka        (Vilket jag är som klar med :D )
  • Äta nyttigare
  • Röra på mig mer
  • Tappa åtminstone 5 kg till sommarn!
Sen vet jag inte om det riktigt är något mer som jag hade tänkt mig, men kommer jag på det får jag väll ta å skriva ner det också.

Nee men nu ska jag gå å banka lite på Amandas dörr och se till att hon är klar så att vi kan fara =) Kanske skriver mera sen! =)



//Malin

Lördag.

Inge blogghumör för tillfället ;P



//Malin

Smokie<3



//Malin

Söndag.

Jahaja, jag gör väll inte allt för mycket för tillfället, sitter mest inne, håller just nu på att bli tokig :P tredje dagen utan rökning nu! Fy fan så bra de går! Men jag måste ner på affärn å köpa cola så att jag klarar mig :P haha

Har inte gjort allt för mycket i helgen heller, bara tagit de lugnt. Men men.

Och jag har inte så mycket mer att skriva nu heller! :P



//Malin

Fredag.

Hemma i Hoting nu. Gör inte allt för mycket för tillfället, drygaste av allt den här dagen var helt klart att stå och vänta bussenjäveln och att sitta på bussen också för delen. Sen när jag kom hem till mammas lägenhet åt jag lite grann, sen har jag större delen av tiden suttit å pratat på skype, satt till och med å prata på skype på bussen ;P hihi :)

Men men, Snart är väll mamma hemma, och jag tror hon lär gå å lägga sig direkt när hon kommer hem också, för hon jobbar imorgon typ 7-17 tror jag de va. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska göra, de blir nog till å sitta här vid datorn, spela lite och sen lägga sig i sängen om nå timmar eller så.

Nee nu ska jag fortsätta med mitt spelande och mitt pratande =) hihi



//Malin

RSS 2.0