Lördag.

Sitter hemma i lägenheten. Lan ;) haha

Jag, Christian, Jessica, Danne, och Alex.

Har almänt tråkigt nu, så jag tänkte att jag kunde skriva ett litet blogg inlägg ;P

Blir dock inte mycke, satt uppe till 6 imorse, somna vid sju och vaknade klockan 11 hur pigg som helst =)

Nu blir det mer spela :]



//Malin


Torsdag.

jahaja..
Sitter hemma med världens dyngförkyldning inte kul alls. får hoppas de försvinner snart så att man kan ta sig till skolan utan att känna sig som en jävla zombie. Men men man får väll leva med det ett tag till..

Nu ska jag iallafall försöka ta mig iväg till affärn och köpa lite frukt och sådär. Så man kanske frisknar till lite.

//Malin

Onsdag.

Ja, då har man tagit sig iväg till skolan då. Är dock hur död som helst, är dyngförkyld och har huvudvärk om något.. Men tänkte kämpa mig igenom den här dagen åtminstone, sen får jag se hur det blir med resten av veckan.. De beror helt på hur jag mår.

Nu ska jag iallafall gå upp och ha min första lektion, Religion.., sen blire lunch å sen svenska (tror jag) och bild.

//Malin

Tisdag.

Lyckades ta mig upp till skolan idag! :D Sov lite för länge dock, så hade bara 20 minuter på mig innan bussen gick :P Siiter och Pratar med Dimitris "Pebblez" från Grekland, och sa att Amanda varit där, och självklart skulle han fråga vart :P Så jag var tvungen att ringa henne och fråga xP haha

Annars har de väll inte hänt allt för mycket idag :P

Nu ska jag laga mat.

//Malin

Måndag.

Har varit hemma från skolan idag, har ringt Sjukgymnasten, hoppas jag får en tid ganska snart. Dom skulle ringa upp mig när dom visste när jag kunde få en tid. Sa att jag helst tar det på en fredag. Så jag får hoppas jag kan få en tid nu på fredag.

Ska snart gå på affärn iallafall. Har inte så mycket annat för mig :P Måste räkna ut vad det ska bli för mat idag också =) Nånting med hamburgare, nånting med korv eller nånting med bacon, tror det är typ det vi har i frysen här hemma :P

Nee nu ska jag till å ta en dusch sen gå på affärn.

//Malin

Söndag

Ja då var det söndag..
Har inte gjort allt för mycket idag. Det är hemskt ute, blåser typ iväg när man går ut, sen är det -18°C ute också. Har nyligen lagat ätit middag, det blev Mackaronpudding idag. Mums! ;P Fast den blev lite smaklös men den gick att äta iallafall :P

Har sett klart på säsong 4 av House också, så nu ska jag börja på säsong 5! =)

Christian och Johannes gick iväg på Konsum, jag orkade INTE följa med :P Fy fan. Bad iallafall Christian köpa nått gott till mig, så jag hoppas han gör det =)

Nu ska jag väll ta och hitta på något annat ;P

//Malin

Kväll.

Nu har Jörgen och Anna åkt hem, middagen var omtyck, så jag verkar ha lyckats med den =)
Linus och Alice är så himla söta (Jörgen och Annas barn) Linus är så himla goo =) Dom tyckte det var jätte intressant att kolla på katterna också ;P hehe

Nee nu ska jag ta och hitta på något =)

//Malin

Lördag!

Jahaja då var det helg! Så underbart skönt, vill helt klart ha lov nu, så att jag inte blir allt för skolless, eller ja det är jag redan. Ska sätta mig ner och plugga för de behövs verkligen, men har typ aldrig orken till att göra det. Så fort jag ser en bok vill jag bara gå och lägga mig. Usch!

Men men, ikväll kommer iallafall Christians morbror hit på middag, det blir fläskkarré och klyftpotatis =) Mums! ;P

Ska försöka få i mig nån Frukost/Lunch/Brunch nu så jag inte hungrar i hjäl fram till ikväll :P

Får väll ta å skriva senare =)

//Malin

Fredag.

Igår var man på Nolia hela dagen, gick om kring där från klockan åtta på omrgonen till halv elva då jag skulle jobba. Ställde mig där och gjorde min dekoration sen åt jag lunch. Efter det gick jag runt fram tills klockan var halv tre, då var det dags att börja små städa och börja plocka ihop lite grann så att vi skulle få åka hem så fort som möjligt. Trodde sedan när vi var klara att jag skulle få gå tillbaka till vasaplan för att ta bussen men som tur var fick jag skjuts!

Vi fick Erica att bryta arm också :D Hon vann! ;P Sen fick vi ju även tonvis med gratis saker ;P

Det var helt underbart att få komma hem och sätta sig ner. Speciellt när man fick komma hem till en nystädad lägenhet!

Och nu ska jag iväg och städa med Christian.

Ha de!

//Malin

Tisdag.

Ja de här var ju kul, vaknade nyss, försov mig imorse. Jag är så duktig så! Så de blir ingen skola för mig idag, tar jag nästa buss kommer jag till skolan kloackan 11 och slutar klockan 1 så nej tack. Blir väll till att städa lite eller nått istället, Sätta mig ner och skriva mitt projektarbetesbajs kanske.

Men fick ju upp Christian i någorlunda tid iallafall, igår när jag kom hem från skolan så fick jag väcka han, och när kan det ha varit? Typ halv fyra nån gång kanske. De är så där otroligt kul, man har varit på skolan heeela dagen och han har legat och sovit. Men men så kan de gå.

Såå... Nu missar jag alltså svenskaprov som jag inte hade pluggat till, projektarbete i typ 40 min som jag kanske skulle ha behövt och sen missar jag en mattelektion som jag inte ens vet vad vi skulle göra på.

Nee nu ska jag få i mig nån frukost sen ska jag se till att få nånting gjort!

//Malin

Söndag.

Sitter och gör inte allt för mycket just för tillfället, hat sett på film och myst i soffan med mat å grejer med älsklingen! Så ska det va på Alla hjärtans dag! =)

Hur har er Alla hjärtans dag varit?

Annars har det inte hänt så mycket, imorgon är det tråk-skola, är så less skolan nu så det är inte sant! Skönt att det snart är över. Och snart är det lov och tre veckors praktik och sen lov igen! Älskar det!

Måste ringa till Praktikplatsen jag sköte också, för hon har inte hört av sig, och blir de ingen praktik där så kommer jag prata med Ewa och se hur jag ska göra.

Nu ska jag iallafall gå ut och röka!

//Malin


Torsdag. (Tävling Kenza)

Haha!! :D

Kenza och Foki har samma tävling :D Hoppas man har turen att vinna hos en av dom =)

Min Favorit produkt som jag skulle vilja använda är High Definition Smoothing Foundation, har inte provat den men skulle helt klart vilja testa! Och jag skulle helt klart vilja vinna det här make-up kitet, har ju som inte råd att lägga pengar på smink så det skulle göra det så mycke enklare om man hade chansen att få det här =) Jag skulle helt enkelt vilja ha det! =)




Vill ni också vara med och tävla? Gå in på Kenzas Blogg och tävla!


//Malin

Torsdag. (Tävling Foki)

Ännu en tävling hos Foki!

Man kan vinna smink från L’Oréal! Och jag tänkte vara med och tävla!

Jag skulle helt klart vilja vinna :

High Definition Smoothing Foundation Med Borste Studio Secrets





Den verkar riktigt bra :) Jag hoppas man har en chans att vinna någon gång  =) hihi

Vill ni också vara med och tävla? Gå in på Fokis Blogg och tävla!

//Malin



Måndag.

Sitter och gör ingenting just nu, pratar bara lite med Anne på vent =)
Imorgon är det skola.. Vill verkligen inte, vill ha lov just nu, är så skolless så det är inte sant, men jag ska försöka göra så gott jag kan. Har fortfarande min underbara huvudvärk också, men jag hoppas jag kan få bort det snart, men jag är typ "van" det just nu.... känner inte av det like mycket eftersom att jag haft huvudvärk i en vecka i sträck nu.
Men men nu ska jag forsätta med mitt.


Malin goes Geek!

//Malin

Söndag/Måndag.

Är ledig i morgon som tur är för jag har inte somnat än..
Imorgon blir det till att fortsätta städa lägenheten!
Ska blir så skönt så att få det rent och fint här =)
Ska gå ner och hämta tvätten som jag glömt hämta, sen ska jag gå och lägga mig. Så får väll skriva imorgon istället!
Natti natt!!

//Malin

Fredag.

God Morgon!
Vaknade alldeles nyss, men tror att jag skulle kunna sova i några timmar till, och ändå har jag sovit i typ 10 timmar. Har fortfarande min "underbara" huvudvärk. Får hoppas den försvinner snart, annars blir det till å ringa läkaren till veckan, står verkligen inte ut med det mycket längre

Köpte iallafall en klänning i går när jag var på stan och väntade på Christian.
Kändes riktigt skönt att få skämma bort sig själv lite grann =)
Oftast är det ju så att de mesta av pengarna går till ränkningar och mat.






Nu ska jag ta å äta nån frukost sen ska jag försöka sätta mig och göra mitt projektarbete. =)


//Malin

Nya bilder.

Har färgat håret idag igen, nu ser man iallafall lite skillnad!
Sen fick jag bara helt plösligt lust att sminka mig :D hihi Såhär innan läggdags =)

Så Nattinatt!! =)






//Malin

Torsdag.

Sitter just nu på skolan, klev upp kvart över 6 i morse för att ta mig till skolan. Bussen gick 06.25 så det blev lite stressigt. Sov på bussen mellan Umeå och Vännäs, och kommer till skolan, och lärarn är sjuk! Så kul! Vi ska typ göra rester idag, och jag har i princip alla mina restarbeten hemma för tillfälllet, så jag hoppas jag kan få åka hem efter lunch. Ska kolla om man kan få göra det. Då kan man ju iallafall åka hem och få nånting gjort. Bättre det än att sitta här och bara slöa. Men men så kan det gå.

Just nu sitter jag alltså och gör typ ingenting, väntar på lunchen kanske, som kommer om typ 40-50min.

Har haft huvudvärk i 5 dagar i sträck nu också, det är inge kul alls, hade även feber i måndagskväll, och hade ont i näsa och ögon i gårkväll, undra om man kanske håller på att åka på något? Får se om det blir nån skola imorgon för mig, det beror på hur jag mår.

Nee nu ska jag väll ta och försöka hitta nånting att göra..



//Malin

Tisdag.

Inte kul de här, har varit på skolan idag, har kännt mig jätte hängig heeela dagen, har ont i skallen och känner mig typ helt borta... Inte kul alls, hoppas jag klarar av hela veckan!

Sittar i allafall hemma nu. Har gjort lite ritningar på datorn till mitt projektarbete. Känner mig riktigt duktig! Så snart ska man väll vara klar med den där lilla boken som ska göras =)

Ikväll blire till att ta det lugnt! Ska sitta vid datorn lite och sådär..

Nee nu ska jag gå och kolla vad jag ska göra till middag idag =)



//Malin

RSS 2.0